Hatsaflatsa Illustraties werkt graag voor jou in opdracht! De mogelijkheden hiervoor zijn heel divers. Denk hierbij aan een dromerig portret van jouw kind(eren) of een andere geliefde. Een unieke geboorte illustratie. Een illustratie als logo voor jouw bedrijf. Of een sprookjesachtig kunstwerk in jouw lievelingskleuren ter aanvulling op jouw interieur.

Portretten

Wil je graag een Hatsaflatsa portret laten maken? Dan vraag ik je om een paar duidelijke foto’s van de persoon in kwestie. Ook vraag ik naar zijn of haar karaktereigenschappen en de kleuren die bij deze persoon passen. Dan laat ik dit in me omgaan tot er een idee ontstaat. Op verzoek kan ik de schets laten zien. Het resultaat blijft echter altijd een bijzondere verrassing!

Logo’s

De meeste mensen zijn beelddenkers. Je kunt je voorstellen dat een beeld snel bij jouw toekomstige klant binnenkomt en blijft hangen. Het is daarom ideaal om een illustratie te gebruiken als logo. Als het past bij jouw bedrijf is een Hatsaflatsa illustratie helemaal origineel!

Vrij werk

Een lege muur. Voor jou wellicht een doorn in het oog, voor mij een uitdaging! Hatsaflatsa Illustraties gaat graag in gesprek met jou over welke kleuren bij jouw interieur passen en het gewenste formaat. Ook welke elementen erin verwerkt mogen worden en de sfeer die het mag uitstralen komen aan bod. Het eindresultaat is een kunstwerk die jou als persoon representeert en je aangenaam zal verrassen.

Reproducties

Van alle bestaande Hatsaflatsa illustraties, met uitzondering van opdrachten, zijn reproducties verkrijgbaar. Hiervan kunnen ook producten gemaakt worden zoals wenskaarten, posters, boekenleggers, sieraden en tassen. Ook kun je eerst een illustratie op maat laten maken en deze in een product laten verwerken. Denk hier bijvoorbeeld aan relatiegeschenken. Op verzoek is er veel mogelijk.