Ongelooflijk verrast was ik.. en wel hierover
2 augustus 2016
Waarom mijn creativiteit vastliep en wat ik hieraan gedaan heb.
10 april 2017
Ongelooflijk verrast was ik.. en wel hierover
2 augustus 2016
Waarom mijn creativiteit vastliep en wat ik hieraan gedaan heb.
10 april 2017
Toon alles

Op reis voor de liefde, daar teken ik voor

Op reis voor de liefde.

Het is je vast opgevallen dat ik het vaak over liefde heb. En dan met name liefde voor jezelf. Het zal je dan ook niet verbazen als ik je vertel dat ik in mijn leven op dit punt een tekort heb mogen ervaren. Flink tekort. Op zo’n manier dat ik op momenten liever uit het leven was gestapt.

Maar wat ben ik er dankbaar voor. Het heeft me zoveel gebracht. Ik ben op reis gegaan in mezelf met behulp van NLP trainingen (Neuro Linguïstisch Programmeren) en deed aan familie opstellingen. Het was een pittige reis, maar bij elk hobbel die ik overwon voelde ik me lichter worden. Ik werd zachter. Ging steeds een beetje meer van mezelf houden.

Tuurlijk reis ik nog steeds, want er valt nog zoveel te ontdekken. Maar het stroomt weer en toen ik dat gevoel voor het eerst ervaarde, voelde ik de behoefte weer te gaan tekenen. Nu zo’n vier jaar terug.

Inmiddels ken je mij van mijn werk en er wordt mij regelmatig verteld hoe belangrijk het is geworden. Ik ben er steeds meer van overtuigd dat ik hiermee mensen mag helpen door ze een stukje mee op reis te nemen middels mijn tekeningen. Ik wil ze laten zien hoe mooi ze écht zijn. Hoe mooi jij bent. En jou stimuleren om ook meer van jezelf te houden.

Want als wij allemaal onszelf volledig lief hebben, onze mooie én minder mooie kanten,  is dat ook wat we gaan uitstralen naar elkaar. Onvoorwaardelijke liefde.

Problemen lossen zich dan als vanzelf op. Alles wordt lichter. Het mag weer stromen. Dan creëren we ons eigen sprookje.

Daar teken ik voor.

Letterlijk.

3 Comments

 1. Nolda schreef:

  Wat ben jij een prachtmens❤❤.
  Hoop dat ik uiteindelijk zo ver kom als jou.
  Mezelf volledig liefhebben

 2. Petra schreef:

  ❤❤

 3. Anja Swart schreef:

  Dankjewel, had ik net even nodig….Anja