Leven met de seizoenen, zo doe je dat
23 februari 2021
Hoge pieken en diepe dalen? Dit helpt
8 maart 2021
Leven met de seizoenen, zo doe je dat
23 februari 2021
Hoge pieken en diepe dalen? Dit helpt
8 maart 2021
Toon alles

Mooie redenen om blij te zijn

Van creëren word ik blij. En al helemaal als het lukt! Dan vlieg ik door het huis en doe ik een vreugdedansje voor het raam 😄🌈💕

Maar ook van mijn lieve, beetje rare, creatieve, gevoelige gezin. Meestal tenminste, want we kunnen elkaar soms ook heerlijk spiegelen, haha.

Ik hou enorm van een diepzinnig gesprek of een verrassende film. Zo één waar je dan twee dagen over blijft nadenken en je blik weer weet te verruimen.

Of een flinke wandeling door mooi natuurgebied of juist door authentieke stadjes waar je sferen uit andere tijden bijna kunt proeven. En als dat even niet kan, kijk ik graag als ontspanning mooie huizen programma’s op tv om leuke ideeën op te doen.

Van inspiratie en chocola. Liefst heel veel tegelijk 😋🙏💕

En oh ja, ik hou zo van glimmende, kleurige en glitterende dingen.. Edelstenen, mooie sieraden, regenboogkristallen. Als kind zat ik altijd al met mijn gezicht tegen de ruiten van de juwelier geplakt, haha. Nu mag ik deze liefde in mijn eigen creaties verwerken. Heerlijk! ✨

Van jou, lieve Hatsaflatsa vriend(in) ❤. En bestellingen met mooie, ontroerende reacties van mijn leukste klanten (doe ik ook vreugdedansjes voor trouwens 💪💕😊)

En soms ben ik gewoon even niet blij.. Maar dan tóch blij dat dit er ook mag zijn. Hoewel dat wel wat oefenen blijft.
Dan pak ik dit lijstje er weer bij en begin ik gewoon weer bovenaan ❤

Waar word jij blij van..? Ik ben benieuwd! 😍🌈🙏

Comments are closed.