Mooie redenen om blij te zijn
5 maart 2021
Iedereen kan toveren, jij ook! En zo doe je dit
19 maart 2021
Mooie redenen om blij te zijn
5 maart 2021
Iedereen kan toveren, jij ook! En zo doe je dit
19 maart 2021
Toon alles

Hoge pieken en diepe dalen? Dit helpt

Eerlijk is eerlijk, ik vind het leven magisch mooi én tegelijk.. alles behalve makkelijk! Mijn verleden kenmerkt zich dan ook door emotioneel hoge pieken en diepe dalen. Mede veroorzaakt door een gevoelig karakter en een paar uitdagende levensdoelen. Wellicht herken jij dit ook 😄🙏💕

Gelukkig leer ik steeds meer om juist wat meer mee te bewegen met deze golven. Om te voelen wat ik op dat moment écht nodig heb en niet meer in de weerstand te gaan. Om vertrouwen te houden. Ervan uitgaand dat het weer goed komt. Het ís zelfs al goed, alles is slechts in beweging.

Om mezelf hieraan te herinneren hou ik van het creëren van ankers. Ankers zijn kleine, externe ‘hulpjes’ die ervoor zorgen dat mijn bootje niet te ver af drijft of in paniek rondjes gaat varen. Om maar in deze beeldspraak te blijven 😄

Wenskaart Maankind

Een anker is dus een zelf gecreëerde prikkel van buitenaf die je even terug roept naar jezelf wanneer je het nodig hebt. Een knuffelsteentje in je zak, een opvallend gelakte nagel, een bepaald sieraad, kunstwerkje of woord die je ergens in het zicht houdt.

Zodra je dit anker voelt, ziet, ruikt of hoort, herinnert het je aan de positieve intentie waarvoor je het hebt gecreëerd. Het brengt je terug in het hier en nu. Bij jezelf en het gevoel dat je graag wilde vasthouden. Zelfliefde, vertrouwen, ontspanning, bewustzijn, focus of wellicht iets anders.

Zo maakte ik onlangs een vrolijk amulet met ‘Believe’ erop. Gewoon voor mezelf, omdat ik dat soms nodig heb. Maar eigenlijk heeft álles wat ik creëer de potentie om als anker te dienen.

Het is voor mij een manier om óók anderen te kunnen helpen en dat doe ik met extra veel liefde en creativiteit. Al mijn creaties krijgen daarom altijd een liefdevolle intentie mee of een mooie boodschap.

Op deze manier kan ik jou ook een anker geven. Omdat ik met heel mijn wezen begrijp dat jij het af en toe óók zo nodig hebt. Het is mijn persoonlijke cadeau voor deze wereld. Voor jou ❤

Comments are closed.