Iedereen kan toveren, jij ook! En zo doe je dit
19 maart 2021
Een pleidooi voor onzekerheid
27 augustus 2021
Iedereen kan toveren, jij ook! En zo doe je dit
19 maart 2021
Een pleidooi voor onzekerheid
27 augustus 2021
Toon alles

Golven van inspiratie

Inmiddels weet ik dat mijn tekeningen vaak een reflectie zijn van hoe het met me gaat of in welk proces ik zit. En wonderlijk genoeg is het óók vaak waar mijn Hatsaflatsa vrienden midden in zitten en herkennen zich weer in mijn werk. Prachtig hoe dat werkt! 🥰


De laatste jaren zijn mijn tekeningen wat feller van kleur geworden, hier en daar zelfs een tikje donkerder. Ik denk zelf dat dit komt omdat ik meer oncomfortabele gevoelens durf en heb leren toe te laten. Misschien herken jij dit ook. Want die zijn minstens net zo belangrijk en leren ons zoveel over onszelf!


Natuurlijk worstel ik ook wel eens met deze gevoelens, net als jij. Het leven bestaat immers uit golven met pieken en dalen. De kunst is ons bootje zeewaardig te houden, uit liefde voor jezelf. Dat het oké is, óók als het even niet oké is.
En niet onbelangrijk; deze lichte én donkere golfbewegingen zijn een geweldige inspiratiebron 🌈❤️😊

Ik wens je een magische dag,
liefs Hanna

Comments are closed.