Leuke creatieve oefening
16 mei 2020
Paardenliefde 💕
19 mei 2020
Leuke creatieve oefening
16 mei 2020
Paardenliefde 💕
19 mei 2020
Toon alles

Een magisch zielsportet

Prachtig vind ik het om, met mijn tekeningen, ook kinderen en jongeren te mogen laten zien hoe krachtig ze werkelijk zijn.. 😍
Zeker voor de gevoeligen onder ons, die vaak het idee ontwikkelen dat ze niet mee kunnen komen of dat er wellicht iets mis met ze is. Terwijl júist in het anders zijn, zoveel mooie mogelijkheden liggen! Dat het helemaal oké is om gevoelig te zijn, dat dit betekent dat er magie in jou aanwezig is.

Ik weet er alles van en heb me ook vaak niet begrepen gevoeld in mijn leven. Daarom ben ik ontzettend dankbaar dat ik kan helpen andere gevoeligen te laten zien wat hun ware potentie is. Dit doe ik door op jouw zoon of dochter af te stemmen en te tekenen wat ik zie en voel, middels een magisch zielsportret. Mijn intuïtieve bevindingen zal ik ook uitleggen in een uitgebreide liefdevolle, begeleidende boodschap 🙏💕

Herken jij je in dit verhaal en wil je ook zo’n krachtig zielsportret laten maken voor jouw zoon of dochter of wellicht voor jezelf..? Een visueel anker waarmee je sterker en zekerder in het leven staat? Ik maak het met veel liefde voor je. Ik heb slechts één recente, duidelijke foto nodig.
Vraag er nu één aan via deze link:
https://hatsaflatsa.com/product/zielsportret-a5-formaat/
Of stuur me een persoonlijk berichtje 💕🙏🌹

Comments are closed.