Liefde houdt van reizen!
18 november 2020
Boost je creativiteit met een peg doll! (leuke oefening)
24 november 2020
Liefde houdt van reizen!
18 november 2020
Boost je creativiteit met een peg doll! (leuke oefening)
24 november 2020
Toon alles

Boodschap van Moeder Aarde

Dag lieve jij, prachtige ziel in een mensenlijfje. Mijn naam is Moeder Aarde. Net als jij besta ik uit pure levensenergie.
Ik heb alleen een andere fysieke vorm: onze mooie aarde.
Mijn levensmissie is om alles in evenwicht te houden, te laten groeien en te transformeren. Mijn water houdt de energie zuiver en mijn grond geeft alle levensvormen een thuis. Ik ben er ook voor jou!


Ik voed jou en help je ontspannen door het ruisen van de zee of het geruststellende gekwetter van de vogels. Ik help je in balans te komen door de aardende grond en heerlijke geuren na een verse regenbui. Ik leer je liefde te ontvangen door de warme zonnestralen op je gezicht en verwonder je met de mooiste bloemen en vlinders.


Graag nodig ik jou uit om goed voor jezelf te zorgen. Om samen met mij je angsten onder ogen te komen. Het is oké. Je bent niet alleen, ik ben er voor je.
Ik nodig je uit om jouw voedingspatroon onder de loep te nemen; jouw lieve lijfje wil jouw liefde en aandacht. Eet meer plantaardig en bescherm jouw waardevolle energie.
Ik geef je alles wat je nodig hebt en tegelijk zorgen we zo goed voor elkaar. Ik heb jou ook nodig!
Het is tijd voor verandering. Geef je eraan over en luister naar de mooie ideeën die jij hebt, waarop je al een poosje broedt.
Het leven en de energieën zijn juist nu heel vruchtbaar voor jouw unieke kijk op de wereld.


Zoek regelmatig de verbinding met mij en ik zal je begeleiden waar jij het nodig hebt.
Lieve, mooie jij, je hebt zoveel meer invloed dan je durft te hopen. Je mag erop vertrouwen dat waar jij je op focust zal groeien 💚

*De kleurplaat versie van deze Moeder Aarde vind je onder ‘Kleurplaten

kleurplaat moeder aarde example

Comments are closed.